ANALOG WAY AQUILON WORKSHOP

Praktische kennismaking met de Analog Way Aquilon: een krachtig presentatie systeem voor professionele events.

Voor Ascender-operators, freelancers en dry-hire decision makers die weinig of geen ervaring hebben met multi-screen presentation systems.

Experimenteer met de Analog Way Aquilon in een echte event set-up

Een 4K/8K multiscreen presentatiesysteem van de LivePremierTM serie met grote uitgebreide mogelijkheden. Tijdens deze praktische workshop kun je leren over de features, prestaties en bedieningsmogelijkheden. Door de praktische insteek – we richten een echte set-up in met LED-walls, displays, projectoren en natuurlijk de Aquilon – krijg je een begrip van de techniek.

14 SEPTEMBER ’22 – AANMELDEN KAN NU

09:00-17:00 @vision tools campus
TT Vasumweg 170, 1033SH Amsterdam

Door Thilo Neiss en Jimmy Geelen

€150,-* Incl lunch, koffie, thee en fris.

MELD JE AAN

*Kosten retour bij Aquilon boeking voor eind 2022!

Kennisniveau

Basic kennis van de LiveCore™ series en de Analog Way Ascender.

Locatie

vision tools campus Amsterdam
TT Vasumweg 170, 1033SH

Door

Thilo Neiss, adviseur bij Analog Way, presenteert de techniek.
Jimmy Geelen, techneut en gecertificeerd Analog Way Trainer, leidt het praktische gedeelte van de workshop.

Tijd

Koffie staat klaar om 08:30, start om 09:00 uur
Einde rond 17.00 uur

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 150,- (ex. BTW). Boek je voor het einde van het jaar een Aquilon, worden de kosten verrekend.

Eten en drinken

vision tools verzorgt de lunch (broodjes en salades) en serveert koffie, thee en fris.

Algemene informatie

Annulering

Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor de start van de training. Bij inhouse trainingen geldt een minimaal aantal deelnemers van 4 dus annuleringen zijn kosteloos tot 4 deelnemers. Kortdag annuleren betekent een vergoeding van 30% van de kosten.  Bij last minute annulering (<2 dagen) brengen we het volledige cursusgeld in rekening.

Minimaal aantal deelnemers

De training gaat door bij een minimaal aantal deelnemers. Meestal is dit gewoon het geval, maar we behouden ons het recht voor de cursus te annuleren bij te weinig deelnemers of bij afwezigheid van de docent. In dit geval zullen reeds betaalde deelnamegelden natuurlijk worden gerestitueerd. Er is geen aanname van kosten voor eventuele andere kosten die door de deelnemer worden gemaakt (reis, hotel).

Foto- en/of video-opnames

Tijdens de training kunnen foto’s of video’s worden gemaakt voor documentatie- en/of marketing. Het kan daarom zijn dat je herkenbaar bent op de foto’s. Indien dit een probleem is voor jou, laat het ons van te voren (het liefst bij je inschrijving) weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Meld je aan voor de workshop op 14 september

Meld je meteen aan voor de workshop via het formulier hieronder. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en in een aparte mail je factuur. Mocht je dit jaar nog een Aquilon boeken worden de deelname kosten van je factuur afgetrokken.

Let op: inschrijving is bindend.