DATATON WATCHOUT TRAINING – CERTIFIED (EN)

Als je je Dataton WATCHOUT kennis naar een hoger niveau wilt tillen of je skills wilt bijschaven is dit de cursus voor jou. Deze tweedaagse certified WATCHOUT training richt zich op realistische toepassingen met hands-on en praktische opdrachten met stap-voor-stap begeleiding van ervaren trainers.

Na het voltooien van de training ontvang je een officieel Dataton WATCHOUT diploma en ben je certified WATCHOUT  professional.

20-21 DECEMBER ’22

09:00-17:00 @vision tools campus
TT Vasumweg 170, 1033SH Amsterdam

Door Jan Breel en Steve Selwyn

€600,-* Incl lunch, koffie, thee en fris.

MELD JE AAN

Kennisniveau

Basiskennis van Dataton WATCHOUT of vergelijkbaar multi-display systeem. Neem voor de start van de training de WATCHOUT-gebruikershandleiding en de trainingsvideo’s op de Dataton website door om het meeste uit de training te halen.

Taal

Deze tweedaagse training wordt in het Engels gegeven. Het lesmateriaal zal ook in het Engels zijn.

Trainers

Jan Breel (AVtrade)
Steve Selwyn (Mirage Associates – premium Dataton partner)

Tijd en locatie

Op dag 1 starten we om 09:30. Op dag 2 starten we om 09:00. We ronden af rond  17.00 uur.

vision tools campus: TT Vasumweg 170, 1033SH Amsterdam

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 600,- (ex. BTW). Bij meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf ontvang je 10% korting.

Eten en drinken

Lunch, koffie, thee, fris en snacks worden verzorgd.

Algemene informatie

Annulering

Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor de start van de training. Mocht je minder dan 14 dagen van tevoren annuleren wordt er een vergoeding van 30% van de kosten gerekend.  Bij last minute annulering (<2 dagen) brengen we het volledige cursusgeld in rekening.

Minimaal aantal deelnemers

De training gaat door bij een minimaal aantal deelnemers. Meestal is dit gewoon het geval, maar we behouden ons het recht voor de cursus te annuleren bij te weinig deelnemers of bij afwezigheid van de docent. In dit geval zullen reeds betaalde kosten natuurlijk worden gerestitueerd. Er is geen aanname van kosten voor eventuele andere kosten die door de deelnemer worden gemaakt (reis, hotel).

Foto- en/of video-opnames

Tijdens de training kunnen foto’s of video’s worden gemaakt voor documentatie- en/of marketing. Het kan daarom zijn dat je herkenbaar bent op de foto’s. Indien dit een probleem is voor jou, laat het ons van tevoren (het liefst bij je inschrijving) weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Meld je aan voor de Dataton WATCHOUT certified training

Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt hierna een bevestiging en een factuur in een aparte mail. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus te zijn voldaan.

Let op: inschrijving is bindend.