Training: Official Dataton WATCHOUT Certified Training (EN)

Wil je jouw Dataton WATCHOUT kennis naar een hoger niveau tillen en/of je skills bijschaven? In samenwerking met Dataton vindt op 19 en 20 december de officiële certified WATCHOUT training plaats bij vision tools campus. Een praktische training met alledaagse voorbeelden en hands-on programming opdrachten waarbij je stap voor stap wordt begeleid door ervaren trainers.

Na het voltooien van de training ontvang je een officieel Dataton WATCHOUT diploma en ben je een certified WATCHOUT user.

19-20 dec ’23

09:00-17:00 @vision tools campus
TT Vasumweg 170, 1033SH Amsterdam

Door Walter van Maris en Steve Selwyn

€600,-* Incl. lunch, koffie, thee en fris.

INSCHRIJVEN

Deze training behandelt de basis en meer geavanceerde concepten die bij het gebruik van WATCHOUT komen kijken. Deelnemers leren door middel van hands-on programmeren en praktische voorbeelden. Na deze training beschik je over de vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig te functioneren als Dataton WATCHOUT operator.

Trainingsdoelen
Na voltooiing van de training beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Planning, installatie en gebruik van WATCHOUT in een multichannel displayopstelling.
  • Kennis en toepassing van geavanceerde features van WATCHOUT, zoals extra tijdlijnen, alfa/keying, blending/geometriecorrectie en composities.
  • Begrijpen en gebruiken van virtuele displays, tiers en control, en de interactie met externe devices via DMX.
  • De basis van 3D mapping begrijpen en toepassen.
  • Problemen identificeren en oplossen.

Doelgroep
Deze training is ideaal voor showoperators, eventplanners en werkvoorbereiders, projectmanagers, installatietechnici, integrators, service- en onderhoudstechnici, productspecialisten en sales engineers.

WATCHOUT interface voorbeeld

Kennisniveau

Basiskennis van Dataton WATCHOUT of vergelijkbaar multidisplay systeem. Neem voor de start van de training de WATCHOUT-gebruikershandleiding en de trainingsvideo’s op de Dataton website door om het meeste uit de training te halen.

Benodigdheden

Neem je eigen laptop (PC) mee en zorg dat je de meest recente versie van WATCHOUT geïnstalleerd hebt.

Taal

Deze tweedaagse training wordt in het Engels gegeven. Het lesmateriaal zal ook in het Engels zijn.

Tijd en locatie

Op dag 1 (19 december) starten we om 09:30. Op dag 2 (20 december) starten we om 09:00. We ronden beiden dagen af rond  17.00 uur.

vision tools campus: TT Vasumweg 170, 1033SH Amsterdam

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 600,- (ex. BTW).

Eten en drinken

Lunch, koffie, thee, fris en snacks worden verzorgd.

Over de trainers

Steve Selwyn

Mirage Associates, Premium Partner Dataton VK en Ierland

steve.selwyn@mirageassociates.co.uk

Steve Selwyn portretfoto

Steve Selwyn heeft uitgebreide ervaring in het implementeren van WATCHOUT-projecten en vergaande kennis over het technisch ecosysteem waarin WATCHOUT opereert. Steve specialiseert zich in video en content delivery en met zijn brede kennis van de evenementenbranche en projectmanagement begrijpt hij de uitdagingen waar showoperators en integrators mee te maken hebben als de beste. Daarnaast is Steve in 2022 benoemd tot Dataton Trainer of the Year.

Walter van Maris

AVtrade, Dataton Partner Benelux

walter@avtrade.nl / LinkedIn

Walter van Maris portretfoto

Walter van Maris is eigenaar van AVtrade, dé partner van Dataton voor de Benelux. Met meer dan 20 jaar aan ervaring in de AV-wereld, is hij een bekwaam videotechnicus, WATCHOUT expert en gecertificeerd operator van een verschillende typen AV-apparatuur. Walter deelt graag zijn uitgebreide kennis aan de trainingstafel en neemt daarbij zijn ervaring mee als videotechnicus, mediaserverspecialist en operationscoördinator.

Bij zijn? First come, first served, dus schrijf je snel in!

Inschrijven kan op de website van Dataton. Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor deze training.

INSCHRIJVEN