DISTRIBUTEUR VAN INNOVATIEVE VIDEO-OPLOSSINGEN

vision tools is officieel distributeur van Analog Way en Rigtec in Nederland. Leer meer over de imageprocessing en videowallmanagement oplossingen van Analog Way of de robuuste projectorframes en ophangsystemen van Rigtec.

Direct een adviseur spreken

Meteen iemand spreken? Mail naar info@visiontools.nl of bel naar 020 229 24 30.

CONTACT OPNEMEN

Advies op maat

Advies en mogelijkheden op basis van jouw situatie, budget en het technisch ecosysteem waar de aanschaf in terecht komt.

Relevant en up-to-date

Met onze technische kennis en nauwe banden met fabrikanten doen onze klanten slimme investeringen voor de korte én lange termijn.

Inclusief training & support

Bij aankoop helpen we onze klanten op weg met korte kickstart trainingen en/of  bootcamps, zowel in-company als op de vision tools campus.

Distributiemerken

ANALOG WAY

Imageprocessing en videowalloplossingen

Analog Way fabriceert innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor de professionele audiovisuele industrie.

Met een breed scala aan geavanceerde imageprocessingtechnologie biedt Analog Way premium videomangement-apparatuur voor evenementen van klein tot groot. Robuust, betrouwbaar en technisch geavanceerd: vooruitstrevende techniek voor de professionele markt.

ANALOG WAY

RIGTEC

Frames, mounts en duo mounts

vision tools Rental NL is de officieel distributeur van Rigtec in Nederland. Rigtec is fabrikant van betrouwbare, flexibele en duurzame projectorframes en ophangsystemen. De frames en mounts van Rigtec zijn bekend om hun veelzijdige mogelijkheden en makkelijke hanteerbaarheid.

RIGTEC

Flexibel, duurzaam en klantgericht

Flexibele betaalmogelijkheden

vision tools denkt mee en biedt flexibele betaal- en leveringsmogelijkheden. Neem contact op om de opties te bespreken.

Inkoop en inruilmogelijkheden

Voor verouderde apparatuur bieden we inruil en inkoopmogelijkheden. Zo verlagen we samen de CO2 uitstoot van onze sector én zorgen we ervoor dat prima apparatuur een tweede leven krijgt.

OP ZOEK NAAR EEN DISTRIBUTIEPARTNER?

Om onze klanten te voorzien van het laatste, het beste en het mooiste staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen met fabrikanten van innovatieve oplossingen. Stuur ons een mailtje en we bespreken de mogelijkheden.