ALTA™ 4K PRESENTATIESWITCHERS

De nieuwe Analog Way Alta™ 4K presentatieswitchers zijn robuust, betrouwbaar en ontzettend geavanceerd in toepassingsmogelijkheden. Het gebruiksgemak wat je gewend bent van de Midra 4K series met de kracht van heavy-weight switchers.

DE ALTA™ 4K ZENITH

Deze sterke multi-screen en multilayer 4K60 presentatieswitchers en videowallprocessors vallen tussen de Midra™ 4K Series en de LivePremier™ 4K/8K Series. De Alta™ 4K presentatieswitchers combineren 4K60 10-bit 4:4:4 beeldverwerking, HDR ondersteuning, ultra-low latency, brede en veelzijdige 4K connectivity, ruime livestreaming mogelijkheden en gebruiksvriendelijke functionaliteit.

De Alta™ 4K Series beslaat momenteel twee modellen: de Zenith 100 en Zenith 200, en kan vergaande en veeleisende toepassingen aan voor de corporate omgeving en vaste installatie, hybride evenementen, livestreams en grootschalige LED installaties.

KEY FEATURES

Met de ingebouwde dedicated multiviewer output waarmee alle aangesloten bronnen kunnen worden bestuurd en de tot 16 4K connectivity inputs (HDMI 2.0; DP 1.2; 12G-SDI) en 6 4K60 outputs, brengt Analog Way een krachtige presentatieswitcher op de markt. De video-uitgangen kunnen worden geconfigureerd als enkele schermen, edgeblended widescreend of scaled auxiliary outputs waarbij elk scherm kan worden samengesteld uit een live achtergrond met native resolutie en maximaal 8 live lagen.

De Alta 4K-serie beschikt over HDCP 2.2 compatibility, geavanceerde kleurcorrectie met aangepaste externe 3D LUT’s, real-time SDR/HDR-coversie en -mixing naast high rate processing tot 144Hz.

Om presentaties te verbeteren, omvatten de geavanceerde real-time videoprocessingmogelijkheden seamless switching op alle lagen, advanced borders, alpha channel support, Luma- en Chroma-keying, custom output formaten en area’s of interest (AOI). Daarnaast kan ook audio worden gede-embedded van de videobronnen en opnieuw worden ingebed op de fysieke video-outputs voor transmissie naar een beeldscherm of camera. Het is optioneel mogelijk 32 audiokanalen te ondersteunen. Met de RTMP-based livestreaming kan streaming van elke input of output naar een online webservice mogelijk worden gemaakt.

Met de op HTML5 gebaseerde userinterface is installatie en besturen gemakkelijk en intuitief. Voor vaste installaties biedt de Alta 4K serie TCP/IP control, AMX en Crestron drivers en de VideoCompositor oplossing voor eenvoudige integratie van Alta 4K video compositie in een Crestron touchscreen applicatie.